ПЕТ ГОДИНА ОД

ПЕТ ГОДИНА ОД
ХВАЛА, Mr Googl!

Тзв. МОГУЋЕ И НЕМОГУЋЕ ЛИНИЈЕ - Књижара на ваздушним колосецимачетвртак, 25. март 2021.

24. март и коментари

 


 
среда, 24.03.2021. у 18:00 Живадин Јовановић

Зашто обележавамо 24. март

 -------------------

 

Danny Crane  пре 25 минута
A kako nas je NATO podržao u pobuni Albanaca 2001. godine na jugt Srbije. Osim toga, samo dve godine pre agresije OVK je bila na listi terorističkih organizacija SAD. Milošević je tada bio "faktor stabilnosti i mira" za SAD. Šta se to promenilo od sredine 1998. da nas bombarduju. Spoljna politika Amerike je kao tanker, teško i sporo se okreće. Istina je poražavajuća za nas pa se odgovori na ova pitanja kriju.
|
Nixon пре 3 сата
Можемо да наглабамо још 50 година шта је било могуће урадити те 1998-1999. Мислим, да шта год да смо урадили да би било исто или веома слично. Екипа нациста, обучена у социјалдемократска одијела држала нас је као народ на нишану од 1991, и још увијек нас држе. Зар прво бомбардовање није поменуто 1992. Године економског и сваког другог исцрпљивања уз непостојање савезника довели су до тога да могу да раде шта хоће.
|
Lazar  пре 10 сати
Uvek se postavljaju pitanja : da li je trebalo uci u rat protiv najjace vojske na svetu, ili prihvatiti teske i ponizavajuce uslove ultimatuma ? Da li su nasi politicari mislili da mozemo da pobedimo vojsku NATO ? Sta smo tim ratom dobili ?
|
Marina пре 6 сати
Oni koji krive tadašnju vlast za bombardovanje po sistemu "što ih je izazvao", isti su kao oni koji krive silovanu devojku što je nosila kratku suknju.. Napada bi svakako bilo, ko god da je tada rukovodio Srbijom.
Киза пре 13 сати

Реалност је следећа: Србија може да призна независност Космета и да се онда нада да ће бити примљена у чланство ЕУ (пошто је признавање "Косова" услов за пријем), или да прогласи окупацију, задржи "статус кво" до неких повољнијих политичких околности и окрене леђа НАТО пакту. Седење на две столице биће немогућа мисија чим се ситуација са короном мало нормализује!...

     == извор: >>>>>>>>

 

 


 

Нема коментара:

Постави коментар